TESTIMONIALE
CE SPUN CLIENTII NOSTRI
Sorina Dragomir

Imi place curatenia acasa, dar avand un copil de 5 anisori, a fost imposibil sa nu lasam amprente sau stropi pe peretii bucatariei, dormitorului, de fapt cam peste tot. Sotul meu si cu mine nu putem lipsi de la serviciu pentru a ne ocupa de lucrarile de zugravire a casei, de aceea am apelat la echipa “Zugravim intr-o zi”. Am avut o supriza foarte placuta. S-au ocupat de tot ce inseamna pregatirile cu mutatul mobilei plus curatenia de final, scutindu-ne pe noi aceste de eforturi. Pentru prima oara nu am fost amanati si dusi cu vorba, asa cum ni s-a intamplat in trecut cu alti zugravi particulari. Faptul ca au terminat intr-o singura zi a fost pentru noi o experienta incredibila!

Alin Vieru

Lucrez intr-un domeniu profesional care nu imi lasa prea mult timp liber. Apartamentul meu avea nevoie sa fie zugravit, mai ales ca am schimbat si mobila de curand. Am tot amanat proiectul din lipsa de timp, pana cand am descoperit serviciul de “Zugravim intr-o zi”.
Totul a devenit extrem de simplu pentru mine, pentru ca nu a mai trebuit sa alerg dupa mesteri sau materiale. Ei s-au ocupat de tot, in plus am avut confortul ca seara sa fie totul pus la loc. Astfel am putut sa-mi urmez programul propriu fara stres si bataie de cap.

Dana Ifrim

Locuiesc de 2 ani intr-un apartament dintr-o zona rezidentiala, impreuna cu sotul meu. De sarbatori am decis sa ne facem timp pentru o noua zugraveala in toata casa, astfel incat mobilierul pe care l-am comandat pentru living sa ajunga in momentul in care lucrarea ar fi fost finalizata. Echipa voastra de la “Zugravim intr-o zi” ne-a ajutat foarte mult pentru ca s-a incadrat in termenul pe care ni l-a dat, si mai mult, ne-a scutit pe noi de efortul pregatirilor cat si curateniei de dupa. Super profi!

Sorin Luca

Un prieten mi-a recomandat serviciul “Zugravim intr-o zi” exact cand eram pe punctul de a renunta sa mai caut un mester care sa ma ajute la zugravitul casei. Timp de aproape o luna am cautat pe internet o echipa care sa faca lucrarea dar am tot fost dus cu vorba. Insa dupa ce v-am cunoscut pe voi, a mers totul struna si fara bataie de cap. Am avut sansa fericita de a contracta un serviciu de incredere, de aceea il recomand si eu mai departe. Va multumesc!

Lucian Cojocar

La inceput, am crezut ca basmeste….(Cine iti face treaba intr-o zi???) Apoi, am avut nevoie de treaba lor….Si i-am Chemat….Si nu Regret cum Nu regret ca am un copil bun. Oameni Corecti, Cuminti, Curati, Meseriasi, de Bun Simt. Singura scuza pentru care nu se termina Intr o Zi, este ca asa vrea Clientul (cazul meu ). Cand ii vezi cum lucreaza, iti vine sa le mai ceri cate ceva; o reparatie ici, o imbunatatire colo, o pensula ici, o mistrie colo…Si Oamenii o fac cu drag si daruire…Doar ca ceea ce vrei in plus,iti mai adauga o zi sau doua, pentru ca materialul are legile si timpul lui. Insa, ca Oameni, Firma si Profesionalism, Jos cu Basca Bravo

Roxana Musat

Este incredibil sa pleci dimineata la slujba si sa te intorci seara intr o casa impecabil zugravita si curata. Si asta fara sa alergi dupa materiale, fara sa ti rupi spatele curatand dupa zugravit, fara sa te rogi de mesteri sa termine la timp, stiti dumneavoastra, bataia de cap inerenta cand vrei sa zugravesti Ca sa nu mai zic de costul absolut decent al executiei, in raport cu calitatea de exceptie Nu credeam ca mai exista in Romania oameni atat de seriosi, de un profesionalism desavarsit. Prea multe cuvinte sunt de prisos. Ma bucur ca am avut incredere, ma felicit pentru momentul de inspiratie in care v am contactat si va voi recomanda cu siguranta

Mai multe recenzii