PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL
Sa mergem la plimbare prin apartament

POLITICA DE PRELUCRARE ȘI STOCARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CINE SUNTEM?

VICTORY INNOVATIVE SRL este o societate care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul in Str. Cornatel, Nr.4 Sector 1 Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J40/12186/2015, CIF RO35093606  

CE DATE PRELUCRĂM?

 În vederea oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluării serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică,  activități administrative și de media, sunteți de acord să ne încredințați următoarele date cu caracter personal: nume, adresa de e-mail, adresa de ip, număr de telefon. Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului precizat în această politică.

CARE ESTE SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII?

 Datele cu caracter personal vor fi furnizate cu consimțământul Dvs. sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi numai în scopurile pe care le vom prezenta în rândurile de mai jos. Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului Dvs. în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulamentul. Situațiile în care VICTORY INNOVATIVE SRL va colecta și prelucra datele Dvs. cu caracter personal și scopurile în vederea cărora aceste date vor fi prelucrate: – Formular de contact pe site-ul https://zugravim-intr-o-zi.ro   si alte subdomenii sau micro site-uri ale acestor domenii web. – Colectarea datelor cu caracter personal în acest caz are scopul principal de a oferi răspuns la orice întrebare ai avea, dându-ne posibilitatea sa te contactam si sa îți oferim soluțiile solicitate. Aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon, nume) sunt necesare pentru o bună comunicare între societatea noastră și Dvs., în calitate de potenţial client. – Totodată, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastră de la diverși furnizori de servicii de analize și statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a unei pagini, paginile vizitate într-un anumit interval de timp. Toate aceste informații colectate au ca scop exclusiv: oferirea unei experienţe optimizate și îmbunătățite de fiecare dată privind funcționarea platformei noastre.

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Vă aducem la cunoștință că în scopul funcționării eficiente a site-ului, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanţii suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice şi organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerinţele prevăzute în Regulament şi să asigure protecţia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

  1. SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
  2. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
  3. Servicii de suport / project management – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon;

CÂT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate şi stocate pe perioada derulării relațiilor contractuale cu Dvs., precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

În calitate de persoană vizată, aveți următoarele drepturi:

  • dreptul de acces la date– aveți dreptul de a obține din VICTORY INNOVATIVE SRL, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc, precum și acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării; pentru orice alte copii solicitate de Dvs., VICTORY INNOVATIVE SRL poate percepe o taxă rezonabilă, bazată pe costurile administrative; în cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu excepția cazului în care solicitați un alt format, informațiile vă vor fi furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent;
  • dreptul la rectificare– aveți dreptul de a obține rectificarea de către VICTORY INNOVATIVE SRL. a datelor cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete VICTORY INNOVATIVE SRL va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
  • dreptul la ștergerea datelor– aveți dreptul de a obține din partea  VICTORY INNOVATIVE SRL  ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar VICTORY INNOVATIVE SRL are obligația de a șterge datele respective, atunci când: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale ce VICTORY INNOVATIVE SRL în temeiul dreptului Uniunii sau al legislației române; VICTORY INNOVATIVE SRL va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice ștergere a acestora, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, dacă veți solicita acest lucru;
  • dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul de a obține din partea VICTORY INNOVATIVE SRL restricționarea prelucrării în cazul în care vă aflați într-unul din următoarele cazuri: (i) contestați exactitatea datelor, pentru perioada care îi permite VICTORY INNOVATIVE SRL să verifice exactitatea datelor; (ii) prelucrarea este ilegală, iar Dvs. vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (iii) VICTORY INNOVATIVE SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau (iv) v-ați opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale VICTORY INNOVATIVE SRL prevalează asupra drepturilor Dvs VICTORY INNOVATIVE SRL   va comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restricționare a prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate și vă va informa cu privire la acești destinatari, în cazul în care veți solicita acest lucru;
  • dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, în modul în care au fost furnizate către VICTORY INNOVATIVE SRL într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții; pentru exercitarea acestui drept, aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de VICTORY INNOVATIVE SRL la alt operator atunci când acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
  • dreptul la opoziție – aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, în orice moment, prelucrării datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
  • dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;
  • dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal efectuate de VICTORY INNOVATIVE SRL pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

  CUM AVEȚI ACCES LA DATELE DVS.?

 Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@zugravim-intr-o-zi.ro

VICTORY INNOVATIVE SRL
se obligă să vă furnizeze informațiile solicitate de Dvs. în format electronic atunci acest lucru când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format. Informațiile furnizate, precum și orice comunicare și măsuri luate în cadrul exercitării Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite VICTORY INNOVATIVE SRL gratuit. Astfel, în cazul în care cererile pe care Dvs. le formulaţi sunt considerate nefondate sau excesive din cauza unui caracter repetitiv VICTORY INNOVATIVE SRL poate:

  • (i) fie să perceapă o taxă, ținând cont de costurile administrative pentru furnizarea informațiilor sau a comunicării sau pentru luarea măsurilor solicitate;
  • (ii) fie să refuze să dea curs cererii.

Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele Dvs. personale vor fi prelucrate de VICTORY INNOVATIVE SRL conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.  

Psihologia culorilor din incapere

Culorile joaca un rol deosebit de important in viata noastra deorece influenteaza direct dispozitia noastra si starea sufleteasca. Fiecare dintre noi are un spectru personal al culorilor preferate si al culorilor nesuferite. Ca si consecinta coloritul mediului care ne inconjoara influenteaza dispozitia noastra. Confruntarea cu culorile din jurul nostru este dependenta de mai multi factori: nuanta culorii, felul luminii, luminea zilei sau artificiala, intensiva sau slaba…), modul in care ne simtim in general, ritmul biologic, etc.

Influenta culorilor primare asupra dispozitiei omului:

Culoarea rosu
Rosul este culoarea optimista, vitala, a actiunii, fierbintelii, miscarii, luptii, vietii pasionate. Este culoarea cea mai expresiva, extrovertita, legata de o viata plina, de curaj si sacrificiu, dragoste, sentimente puternice si activitati pasionante. Rosul nu poate lasa pe nimeni rece. Puteti sa iubiti sau sa urati aceasta culoare, dar cu greu puteti ramane indiferent la culoarea rosie.
Culoarea rosie mareste tonusul muscular, accelereaza pulsul, mareste tensiunea, accelereaza circulatia sangelui, creste eliberarea adrenalinei si actvitatea ficatului. Adanceste respiratia. Poate cauza dureri de cap, nu este potrivita pentru persoane care se enerveaza repede sau care sunt instabile din punct de vedere emotional.

Culoarea portocaliu
Portocaliul este luminos, aprins, culoarea calda a focului si soarelui. Face asociatie la rasaritul sau apusul soarelui, la fructe gustoase cum sunt caisele, mandarinele, portocalele…Pentru indieni simbolizeaza curaj si sacrificiu. Nu este atat de agresiva si de pasionata ca si rosul, dar reprezinta un stimulent emotional, fiind o culoare vesela, placuta, care ajuta la invingerea oboselii. Datorita caracteristicilor mentionate reprezinta un ajutor suplimentar la tratarea depresiei. Portocaliul exprima caldura, generozitate, nu solicita efort si e jucaus. Creste apetitul si se presupune ca ar ajuta la ridicarea din pat dimineata.
Culoarea portocalie intareste plamanii, pancreasul si splina si stimuleaza activitatea inimii. Accelereaza digestia, creste apetitul, poate linisti sau excita. Aceasta culoare poate stabiliza sentimentele, putand plictisi pe anumite persoane. Toate tonurile de portocaliu au aceeasi semnificatie si influenta, dependente doar de componentele dominante (galbenul sau rosul).

Culoarea galben
Galbenul este culoarea soarelui, a luminii si a optimismului, invioreaza, activeaza si elibereaza temerile. Mentine vigilenta, stimuleaza concentrarea, simolizeaza creativitatea si inteligenta. Fortifica activitatea sistemului muscular, o calitate importanta a acestei culori fiind comunicativitatea (motiv pentru care cutiile postale sunt galbene). Are un efect pozitiv asupra felului in care ne simtim daca e pe pereti sau in alte locuri din apartament. Culoarea galbena influenteaza cel mai mult organele respiratoare, ajuta la vindecarea nervozitatii de origine psihica, creste tensiunea, accelereaza pulsul si mareste viteza de respirare.
Tonurile de galben cel mai des intalnite sunt: galben tulbure (calmare, gandire), galben viu (vivacitate, indrazneala, relaxare), galben masliniu (posomoreala) si galben citron (vigilenta, vivacitate, vigurozitate, imbunatatire a starii).

Culoarea verde
I se spune si culoarea sanatatii. Cu ajutorul culorilor verzi se incearca vindecarea oboselii nervoase si a starii de isterie, deoarece aceasta culoare actioneaza calmant asupra sistemului nervos, este eficienta in caz de oboseala, poate ameliora migrenele. Pentru culoarea verde este caracteristic ca extinde capilarele, reduce tensiunea, stimuleaza secretia sucurilor interne. Pe de alta parte este culoarea linistei, a calmului, a odihnei, a meditatiei. Simbolismul acesteia afecteaza emotiile umane, calmeaza si relaxeaza. Este un semn al echilibrului.
Deoarece actioneaza calmant, este culoarea cea mai potrivita pentru bai si dormitoare; chiar si in forma vegetatiei. Are efecte opuse fata de culoarea rosie; scade tensiunea, calmeaza sistemul nervos si migrenele, stabileste echilibrul personal, elimina obosela si insomnia, iar capilarele se extind.

Culoarea albastru
Culoarea albastru face parte din culorile primare. Culoarea opusa ei este culoarea galbena, amestecul acestor doua culori are ca si rezultat culoarea verde, care combina calitatile ambelor culori. In natura este larg raspandita in cerul azuriu, care se reflecta in apa. Albastrul simbolizeaza: intelepciune, inteligenta, imortalitate, infinitate, adancime, superioritate, spiritualitate, misticism. Asociatiile psihologice: claritate, prospetime, facilitate (culoarea atmosferei), transparenta, lejeritate, distanta, liniste, …
Efectele fiziologice ale albastrului: calmeaza ritmul cardiac, incetineste ritmul aparatului respirator, calmeaza, stimuleaza activitatea mentala, instrospectia, directioneaza catre interior – i se spune culoarea linistei si odihnei.

Culoarea violet
Culoarea violet este amestec de rosu si albastru. Daca se adauga o cantitate mai mare din una din aceste doua culori, amestecul de culori creaza un anumit ton, care detine o anumita proportie a caracteristicilor celor doua culori in functie de masurile folosite – daca predomina albastrul, liniste, distanta, spiritualitate……iar daca predomina rosul, miscare, pasiune, vigoare, energie termica……… Deoarece combina caracteristicile celor doua game de culori de baza extreme (cald, rece …), actioneaza oarecum misterios.

Alb
Albul este culoarea claritatii si este ca un val al amestecului celor trei culori naturale: galben, rosu si albastru. Din acest motiv, de cele mai multe ori reactionam pozitiv la alb. Simbolizeaza claritatea, inocenta si puritatea, dar si un nou inceput, nasterea. In legatura cu tonurile de albastru actioneaza foarte rece. Este, de asemenea, un simbol al divinitatii, perfectiunii, mandriei, bunatatii si eternitatii.
Un apartament alb este luminos, pare spatios, dar prea mult alb arata saracacios, fara viata, steril si creaza impresia de spital, de aceea se recomanda ca pe peretii albi sa se aplice picturi, postere sau poze inramate.

La alegerea culorilor in incapere incercam sa combinam culorile care reprezinta cel mai bine caracterul nostru, in asa fel vom crea un mediu in care ne vom simti confortabil si ca acasa.