Avantaje zugraveli rapide

Ai un stil de viata alert care nu-ti lasa timp sa te ocupi de propria ta casa? Scapa de grija privind zugravitul locuintei. Noi iti oferim cel mai modern sistem de servicii de zugravit, cu garantia termenului de executie de o zi, indiferent de suprafata casei.

Zugravim in timp record
Oferim confort si siguranta
Nu depui niciun efort
Aduci culoare si vitalitate locuintei
Flexibilitate pentru programul tau
Igienizarea spatiului

Zugraveli in timp record

Ai garantia termenului de finalizare a lucrarii. Serviciul “Zugravim intr-o zi” este valabil indiferent de marimea pe care o are suprafata de zugravit – apartament de bloc sau casa cu etaj. Noi vom aloca resursele necesare pentru a asigura zugravitul incintei intr-o singura zi.

Confort si siguranta

Nu este nevoie sa te muti pe perioada lucrarii, timp de zile sau chiar saptamani. Noi iti oferim o varianta mai buna. Dimineata pleci la serviciu iar seara, cand te intorci acasa, peretii vor fi gata zugraviti.

Usor si fara efort

In calitate de beneficiar, nu va trebui sa depui absolut niciun efort. Noi preluam rolul de a pregati incinta (strangerea mobilei si acoperirea cu folie) si de a asigura curatenia la finalizarea lucrarii.

Dam culoare locuintei

Vrei sa conferi spatiului in care locuiesti o atmosfera de vitalitate sau relaxare, de joaca sau de lucru? Iti oferim un paletar de culori din care sa-ti alegi nuanta preferata pentru noua zugraveala. Astfel, vom adauga culoare si un plus de personalitate incaperilor locuintei tale.

Flexibilitate

Aloci proiectului de zugravire o singura zi, fara sa fie nevoie sa-ti iei concediu. Noi venim la tine cu tot ce trebuie pentru a face o analiza a suprafetei. Tu doar alegi din paletarul de culori si in urma unei programari stabilite de comun acord, ai certitudinea inceperii lucrarii.

Igienizare

Chiar daca spatiul arata perfect, este bine sa zugravesti o data la 3 ani. Pe langa rolul decorativ, zugravirea peretilor distruge microbii si previne aparitia mucegaiului.

Servicii moderne
de zugravit

In timp record
cu garantia calitatii!

OFERTA

– La a doua locuinta zugravita beneficiati de 10 % reducere
-Clientii noi, care vin prin recomandarea clientilor existenti vor beneficia de 5 % reducere.

Reducerile nu se cumuleaza. Reducerile se aplica doar pentru suprafete mai mari de 300 mp (desfasurati – pereti si tavan)